Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie Buitenplaats getroffen door watersnoodramp Doneer

DONEER AAN STICHTING BUITENPLAATS KASTEEL WIJLRE

De waterramp in Zuid-Limburg heeft buitenplaats Kasteel Wijlre hard getroffen. Zeker nu zijn het, na de coronacrisis die wij ook nog niet te boven zijn, pittige tijden. We doen daarom een beroep op u en vragen om steun – groot of klein, alles is welkom!

Buitenplaats Kasteel Wijlre wil u graag in de toekomst blijven inspireren met interessante en uitdagende tentoonstellingen en activiteiten.

DONEER NU!

U kunt ons helpen in deze moeilijke periode, zodat we u na de herstelwerkzaamheden op de buitenplaats kunnen verwelkomen. We bieden voor het gemak twee opties aan om een bedrag over te maken:

 

  • Via het online donatiesysteem: U kunt via het donatiesysteem hieronder een bedrag kiezen dat u wilt doneren aan Stichting buitenplaats Kasteel Wijlre. Vul uw naam en e-mailadres in. U kunt vervolgens kiezen om met Kaart (creditcard) of via bankoverschrijving (iDEAL) te betalen.

Wilt u niet via het online systeem doneren maar overmaken via uw bank? Ook dat kan.

 

  • Via de bank: Maak een donatie over op onze bankrekening onder vermelding van “Donatie”. Rabobank NL10RABO0113500254 t.n.v. buitenplaats Kasteel Wijlre (bic code RABONL2U). LET OP: Als u een bedrag overmaakt op onze bankrekening, gebeurt dit anoniem. De buitenplaats houdt zich strikt aan de privacy wetgeving en mag dus geen persoonsgegevens verwerken. Dit heeft tot gevolg dat wij helaas geen bedankbericht kunnen sturen aan diegenen die ons steunen middels een donatie op onze bankrekening. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij ontzettend blij zijn met elke donatie die binnenkomt! Ook die van u: we bedanken u op voorhand voor uw bijdrage!

WIJ DANKEN U HARTELIJK VOOR UW BIJDRAGE EN HOPEN U IN DE NABIJE TOEKOMST OPNIEUW TE MOGEN VERWELKOMEN.

Eten & drinken Routebeschrijving Tuinroutes Kinderen Rondleidingen Ontvangsten & vergaderen Contact