Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie Tickets Routebeschrijving Rondleidingen

Komt u met een groep naar buitenplaats Kasteel Wijlre en wilt u de verhalen horen over het ontstaan van de buitenplaats, de achtergronden kennen over de kunstwerken in de tuin en een rondleiding krijgen door de tentoonstellingen? U bent van harte welkom voor een rondleiding door één van onze enthousiaste gidsen.

De kosten voor een groepsrondleiding met gids bedragen € 35 (naast de kosten voor entree). Per groep kunnen er maximaal 20 personen deelnemen. Afhankelijk van de grootte van uw groep zijn meerdere gidsen beschikbaar en kunt u tegelijkertijd aan de rondleiding beginnen. Een rondleiding duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Wilt u met een groep na uw rondleiding tevens wat eten en drinken op de buitenplaats? Wij bieden hiervoor op aanvraag verschillende mogelijkheden:

Koffie, thee en Limburgse vlaai: € 7,50 p.p.
Lunch met luxe belegd brood, salade, quiche, koffie, thee en tafelwaters: € 20 p.p.
Lunch met soep van de dag, luxe belegd brood, salade, quiche, vlaai, koffie, thee en tafelwaters: € 24,95 p.p.
Liever een high-tea, barbecue, een lunch met warme gerechten of juist picknicken in onze Tuin? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een reservering voor een rondleiding of groepsbezoek kunt contact opnemen met Mira Knols: info@kasteelwijlre.nl.

Meer informatie over het organiseren van een ontvangst vindt u bij ontvangsten.

Ontvangsten Routes Contact