Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie Eten & drinken Picknickmand bestellen Rondleidingen

Buitenplaats Kasteel Wijlre organiseert elke eerste zondag van de maand een rondleiding door de tentoonstelling ‘Trouble wandering (to eternity)‘ in het Hedge House. De rondleiding begint om 12:00 en duurt ongeveer 45 minuten. Deelname is gratis met een geldig toegangsbewijs. RSVP via info@kasteelwijlre.nl

zondag 8 januari 2023 (Xander Karskens)

Groepen

Komt u met een groep naar buitenplaats Kasteel Wijlre en wilt u de verhalen horen over het ontstaan van de buitenplaats, de achtergronden kennen over de kunstwerken in de tuin en een rondleiding krijgen door de tentoonstellingen? U bent van harte welkom voor een rondleiding door één van onze enthousiaste gidsen.

De kosten voor een groepsrondleiding met gids bedragen € 50,- (naast de kosten voor entree). Per groep kunnen er maximaal 15 personen deelnemen. Afhankelijk van de grootte van uw groep zijn meerdere gidsen beschikbaar en kunt u tegelijkertijd aan de rondleiding beginnen. Een rondleiding duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Wilt u voor of na uw rondleiding tevens wat eten en drinken op de buitenplaats? Wij bieden hiervoor op aanvraag verschillende mogelijkheden, zie Eten en Drinken.

Vanwege de situatie met betrekking tot het coronavirus wordt per aanvraag bekeken wat de mogelijkheden en gepaste maatregelen zijn.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een reservering voor een rondleiding of groepsbezoek kunt contact opnemen met Mira Knols: info@kasteelwijlre.nl.

 

Ontvangsten & vergaderen Tuinroutes Kinderen Routebeschrijving Contact