buitenplaats
Kasteel
Wijlre
Openingstijden en tickets Eten & drinken Picknickmand bestellen Rondleidingen
A guide walks her group through the gardens of the estate

Maandelijkse instaprondleiding

Buitenplaats Kasteel Wijlre organiseert maandelijks op de eerste zondag van de maand een instaprondleiding door de tentoonstellingen.

De rondleiding begint om 12:00 in het Hedge House en duurt ongeveer 60 minuten. Deelname is gratis met een geldig toegangsbewijs. Reserveren is wenselijk, u kunt dit doen via info@kasteelwijlre.nl.

Groepen

Komt u met een groep naar buitenplaats Kasteel Wijlre en wilt u de verhalen horen over het ontstaan van de buitenplaats, de achtergronden kennen over de kunstwerken in de tuin en een rondleiding krijgen door de tentoonstellingen? U bent van harte welkom voor een rondleiding door één van onze enthousiaste gidsen.

De kosten voor een groepsrondleiding met gids bedragen € 70,- (naast de kosten voor entree). Per groep kunnen er maximaal 15 personen deelnemen. Afhankelijk van de grootte van uw groep zijn meerdere gidsen beschikbaar en kunt u tegelijkertijd aan de rondleiding beginnen. Een rondleiding duurt gemiddeld 1 tot 1,5 uur.

Wilt u voor of na uw rondleiding tevens wat eten en drinken op de buitenplaats? Wij bieden hiervoor op aanvraag verschillende mogelijkheden, zie Eten en Drinken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een reservering voor een rondleiding of groepsbezoek kunt contact opnemen met: info@kasteelwijlre.nl.

Ontvangsten & vergaderen Educatie Tuinroutes Kinderen Routebeschrijving Contact