Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Buitenplaats getroffen door watersnoodramp Bezoekinformatie

Open tot en met 7 november 2021 van woensdag t/m zondag tussen 11.00-17.00 uur.

Door de gevolgen van de watersnoodramp keert de tentoonstelling Spirit of Kindergarten niet meer terug. Bezoek vindt daarom plaats op basis van een vrijwillige donatie of op vertoon van een Museumkaart.

De tentoonstelling ‘GREY MATTERS – Oscar Lourens’ in het Koetshuis, de kasteeltuin en de TO GO zijn weer geopend voor publiek.

Hier vindt u meer informatie over de huidige tentoonstellingen en projecten het Hedge House en het Koetshuis.

Bezoekadres: Kerkpad | In de Beemden Wijlre. Kijk hier voor de routebeschrijving.

Buitenplaats Kasteel Wijlre organiseert tentoonstellingen, projecten en educatieve activiteiten in het Hedge House, het Koetshuis en de tuin. Het kasteel zelf is permanent bewoond en niet toegankelijk voor publiek. Op iedere eerste zondag van de maand is alleen de eetkamer in het Kasteel te bezichtigen.

In de tuin zijn honden, mits aangelijnd, toegelaten.

ICOM kaart, Rembrandtpas en BankGiro Loterij VIP-kaart worden helaas niet geaccepteerd. Museumkaarthouders die in het bezit zijn van een geldige Museumkaart maar deze niet ter plekke kunnen tonen, kunnen alleen toegang verkrijgen door aankoop van een entreekaart. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd.

Inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem genieten iedere eerste zondag van de maand gedurende het openingsseizoen gratis toegang.

Doneer Tickets Eten & drinken Routebeschrijving Tuinroutes Kinderen Rondleidingen Ontvangsten & vergaderen Contact