buitenplaats
Kasteel
Wijlre
Bezoekinformatie

Openingstijden:
Woensdag t/m zondag tussen 11.00-17.00u

Ook geopend op:
Goede Vrijdag, Paaszondag, Paasmaandag, Koningsdag, Dodenherdenking, Bevrijdingsdag, Moederdag, Hemelvaart, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag en Vaderdag.

Entreeprijzen:
Volwassene €12
Museumkaart gratis
Student € 6
Kind t/m 16 jaar gratis

De hoofdingang ligt aan het Kerkpad / In de Beemden 1, Wijlre. Voor een routebeschrijving klik hier.

Buitenplaats Kasteel Wijlre organiseert tentoonstellingen, projecten en educatieve activiteiten in het Hedge House, het Koetshuis en de tuin. Het kasteel zelf is permanent bewoond en niet toegankelijk voor publiek. Op iedere eerste zondag van de maand is alleen de eetkamer in het Kasteel te bezichtigen.

In de tuin zijn honden, mits aangelijnd, toegelaten.

ICOM kaart, Rembrandtpas en BankGiro Loterij VIP-kaart worden helaas niet geaccepteerd. Museumkaarthouders die in het bezit zijn van een geldige Museumkaart maar deze niet ter plekke kunnen tonen, kunnen alleen toegang verkrijgen door aankoop van een entreekaart. Kopieën of (digitale) afbeeldingen van de Museumkaart worden niet geaccepteerd.

Inwoners van de gemeente Gulpen-Wittem genieten iedere eerste zondag van de maand gedurende het openingsseizoen gratis toegang.

TOEGANKELIJKHEID

De buitenplaats wil dat iedereen zich welkom voelt. Helaas zijn de historische en hedendaagse gebouwen niet altijd even toegankelijk voor bezoekers met een beperking.

Met een rolstoel of een rollator kunt u alleen de tuin bezichtigen en de begane grond van het Koetshuis.

De expositieruimte van het Hedge House is alleen met een trap toegankelijk, net als de eerste etage van het Koetshuis.

 

Algemene Voorwaarden

Eten & drinken Picknickmand bestellen Ontvangsten & vergaderen Educatie Rondleidingen Tuinroutes Kinderen Routebeschrijving Contact