Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie

Buitenplaats Kasteel Wijlre is geopend van donderdag t/m zondag tussen 11.00-17.00 uur met de tentoonstelling P. Struycken – Kleur: Weelde en Veranderlijkheid (tot en met 10 november 2019).

Bezoekadres: Kerkpad 1, 6321 PX Wijlre

Buitenplaats Kasteel Wijlre is tevens geopend op Goede Vrijdag, Paaszondag, Paasmaandag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Eerste Pinksterdag en Tweede Pinksterdag.

Entree: € 9,00 p.p.
Museumkaart: gratis
Studenten: € 5,00 p.p.
Kinderen tot 12 jaar: gratis

Wilt u een rondleiding, ontvangst of groepsbezoek plannen? Kijkt u dan voor meer informatie bij rondleidingen en ontvangsten.

Op dit moment vinden restauratiewerkzaamheden plaats. De buitenplaats blijft volledig toegankelijk voor bezoekers.

Buitenplaats Kasteel Wijlre organiseert tentoonstellingen, projecten en educatieve activiteiten in het Hedge House, het Koetshuis en de Tuin. Het Kasteel is permanent bewoond en op donderdag tot en met zaterdag niet toegankelijk voor publiek. In 2019 zal voor het eerst sinds de oprichting van buitenplaats Kasteel Wijlre, het kasteel toegankelijk zijn voor het publiek. Jo en Marlies Eyck, bewoners van het kasteel, openen iedere zondag hun deuren. Daar kunnen bezoekers een driedimensionale kleurruimte van Struycken in de vorm van jacquard geweven gordijnen rondom in de eetkamer bewonderen.

Tickets Routebeschrijving Rondleidingen Eten & drinken Ontvangsten & vergaderen Routes Contact