Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie Tickets

We nemen maatregelen om uw bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Daarom vragen we iedere bezoeker hieronder online te reserveren. We hanteren tijdssloten om drukte te vermijden. Zo kunt u in alle rust van de kunst, natuur en architectuur genieten. Wij verzoeken u vóór uw reservering kennis te nemen van, en akkoord te gaan met, onze coronamaatregelen.

Wij werken met tijdsloten van aankomsttijden van een half uur. Dat betekent dat u binnen een half uur na het geboekte tijdslot dient te arriveren bij de welkomstbalie. Boekt u bijvoorbeeld het tijdslot van 14.00 uur, dan verwachten wij u tussen 14.00-14.30 uur.

  • Museumkaarthouders en Vrienden van de buitenplaats dienen ook online te reserveren. Op vertoon van een geldige Museumkaart of Vriendenpas aan de welkomstbalie is de entree gratis.
  • Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Voor hen is reserveren niet nodig.
  • Wij kunnen voorlopig helaas geen groepen verwelkomen.

De buitenplaats biedt een unieke mogelijkheid om in de tuin te picknicken, borrelen, of zelfs te genieten van een high tea. Deze kunt u tot uiterlijk 10 uur ’s ochtends op de dag van aankomst online reserveren. Eventuele dieetwensen of allergieën kunt u bij reservering aangeven. De prijzen zijn inclusief uw entreeticket.

U kunt ook telefonisch reserveren via 043-4502616. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00-12.00 uur.

Restitutie op reeds aangekochte tickets is helaas niet mogelijk.

Op buitenplaats Kasteel Wijlre kan er met PIN of contactloos worden betaald. Het PIN automaat wordt na elke transactie schoongemaakt. Cashgeld wordt helaas niet geaccepteerd.

NB: het duurt even voordat alle tickets geladen zijn. Dank voor uw geduld!

Eten & drinken Coronamaatregelen Routebeschrijving Tuinroutes Rondleidingen Ontvangsten & vergaderen Contact