Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie Tickets

Entreetickets zijn verkrijgbaar bij de welkomstbalie van de buitenplaats. Het is niet nodig uw entreeticket te reserveren tenzij u eten en drinken wilt bestellen of met een groep van groter dan 8 personen komt.

U kunt hier uw ticket online bestellen.

De buitenplaats biedt een unieke mogelijkheid om in de tuin te picknicken, borrelen, of zelfs te genieten van een high tea. Tickets met eten en drinken kunt u tot uiterlijk 15.30 uur op de dag voorafgaand uw geplande bezoek reserveren.  Bij slecht weer is de salon in het Koetshuis beschikbaar om te eten en te drinken. Eventuele dieetwensen of allergieën kunt u bij reservering in het opmerkingenveld aangeven. De prijzen zijn inclusief uw entreeticket.

Restitutie op reeds aangekochte tickets is helaas niet mogelijk.

We nemen maatregelen om uw bezoek zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. Wij verzoeken u vóór uw reservering kennis te nemen van, en akkoord te gaan met, onze coronamaatregelen.

Op buitenplaats Kasteel Wijlre kan er met PIN of contactloos worden betaald. Het PIN automaat wordt na elke transactie schoongemaakt. Cashgeld wordt helaas niet geaccepteerd.

NB: het duurt even voordat alle tickets geladen zijn. Dank voor uw geduld!

Eten & drinken Coronamaatregelen Routebeschrijving Tuinroutes Rondleidingen Ontvangsten & vergaderen Contact