Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie Tickets Eten & drinken

Buitenplaats Kasteel Wijlre heeft één van de mooiste tuinen van Europa. In 2014 ontving zij de prestigieuze prijs ‘European Garden Award’. Het park is circa 3 hectare groot en biedt veel bijzondere plekken om op voldoende afstand van andere bezoekers iets te eten en te drinken. Picknick op het gras met zicht op de Gebroken Cirkel van Ad Dekkers, borrel in de schaduw onder de leibomen, of geniet van een high tea op de binnenplaats van het kasteel. Zoek uw favoriete uitzicht, bankje of tafel; wij zorgen voor kussens, picknickkleden, servies en bestek.

De buitenplaats biedt in samenwerking met Paul en Leonie van restaurant en ijssalon Pauls in Wijlre:

  • Picknickmanden gevuld met rijk gevulde wraps, vers sap, gekookt ei, quiches, salades en een toetje. De picknickmand kost €18,50 p.p. inclusief entree en dient u online te bestellen.
  • Borrelpakket met olijven, kaas, quiches, vers gebrande noten, brood met diverse tapenades, water en biologische witte wijn. Het borrelpakket kost €20,50 p.p. inclusief entree en dient u online te bestellen.
  • High tea bestaande uit een assortiment losse thee, wraps, quiches, sandwiches, broodjes en diverse zoete lekkernijen. De high tea kost €24,50 p.p. inclusief entree en dient u online te bestellen.

Museumkaarthouders en Vrienden van de buitenplaats krijgen korting op de picknickmand, het borrelpakket of de high tea.
Eventuele dieetwensen of allergieën kunt u bij reservering aangeven.
Voor meer informatie kunt contact opnemen met Mira Knols: info@kasteelwijlre.nl.

Coronamaatregelen Routebeschrijving Tuinroutes Rondleidingen Ontvangsten & vergaderen Contact