Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie Buitenplaats getroffen door watersnoodramp Doneer Eten & drinken

Buitenplaats Kasteel Wijlre heeft één van de mooiste tuinen van Europa. In 2014 ontving zij de prestigieuze prijs ‘European Garden Award’. Het park is circa 3 hectare groot en biedt veel bijzondere plekken om op voldoende afstand van andere bezoekers iets te eten en te drinken.

Picknick (op bestelling)

Een picknick op het gras met zicht op de Gebroken Cirkel van Ad Dekkers, in de schaduw onder de leibomen of op de binnenplaats van het kasteel maakt uw bezoek extra bijzonder. De picknickmand bevat bijvoorbeeld een rijk gevulde wrap, huisgemaakt sap, gekookt ei, quiche, salade en een toetje. De picknickmand kost € 15,50 p.p. (volwassenen) en € 14,00 p.p. (kinderen) en dient u tot uiterlijk 15.00 uur op de dag voorafgaand uw bezoek online te bestellen voor min. 2 personen. Eventuele dieet- en allergiewensen kunt u bij reservering aangeven. De gereserveerde mand staat vanaf 12.00 uur voor u klaar bij de TO GO in het Koetshuis. Zoek uw favoriete uitzicht, bankje of tafel; wij zorgen voor kussens, picknickkleden, servies en bestek. Bij slecht weer is de salon in het Koetshuis beschikbaar om te eten en te drinken.

TO GO

Op de binnenplaats van het Koetshuis is de TO GO geopend voor koffie met Limburgse vlaai, een gekoelde fles biologische witte wijn, een fles appelsap van onze eigen boomgaard of andere drankjes. Met zorg bereid en klaar om mee te nemen! Bij de TO GO kunt u alleen met pin betalen.

Groepen

Wilt u met een groep na uw rondleiding tevens wat eten en drinken op de buitenplaats? Wij bieden hiervoor op aanvraag verschillende mogelijkheden:

Koffie, thee en Limburgse vlaai: € 7,50 p.p.
Lunch met soep van de dag, luxe belegd brood, fruitsalade, koffie, thee en tafelwaters: € 20 p.p.
Liever een high-tea, barbecue, een lunch met warme gerechten of juist picknicken in onze Tuin? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een reservering voor een rondleiding of groepsbezoek kunt contact opnemen met Mira Knols: info@kasteelwijlre.nl.

Meer informatie over het reserveren van een rondleiding vindt u bij rondleidingen.
Meer informatie over het organiseren van een ontvangst vindt u bij ontvangsten & vergaderen.

Routebeschrijving Tuinroutes Kinderen Rondleidingen Ontvangsten & vergaderen Contact