Buitenplaats
Kasteel Wijlre
Estate
Bezoekinformatie Tickets Eten & drinken

Buitenplaats Kasteel Wijlre heeft één van de mooiste tuinen van Europa. In 2014 ontving zij de prestigieuze prijs ‘European Garden Award’. Het park is circa 3 hectare groot en biedt veel bijzondere plekken om op voldoende afstand van andere bezoekers iets te eten en te drinken. Picknick op het gras met zicht op de Gebroken Cirkel van Ad Dekkers, borrel in de schaduw onder de leibomen, of geniet van een high tea op de binnenplaats van het kasteel. Zoek uw favoriete uitzicht, bankje of tafel; wij zorgen voor kussens, picknickkleden, servies en bestek. Bij slecht weer is de salon in het Koetshuis beschikbaar om te eten en te drinken.

De buitenplaats biedt in samenwerking met Paul en Leonie van restaurant en ijssalon Pauls in Wijlre:

  • Picknickmand gevuld met bijvoorbeeld rijk gevulde wrap, huisgemaakt sap, gekookt ei, quiche, salade en een toetje. De picknickmand kost €18,50 p.p. inclusief entree en dient u online te bestellen voor min. 2 personen.
  • Borrelpakket met bijvoorbeeld olijven, kaas, quiche, vers gebrande noten, brood met diverse tapenades, water en biologische witte wijn. Het borrelpakket kost €20,50 p.p. inclusief entree en dient u online te bestellen voor min. 2 personen.
  • High tea bestaande uit een assortiment losse thee en diverse hartige lekkernijen (bijvoorbeeld wraps, quiches, sandwiches) en diverse zoete lekkernijen. De high tea kost €24,50 p.p. inclusief entree en dient u online te bestellen voor min. 2 personen.

Museumkaarthouders en Vrienden van de buitenplaats krijgen korting op de picknickmand, het borrelpakket of de high tea.
Eventuele dieetwensen of allergieën kunt u bij reservering aangeven.
Voor meer informatie kunt contact opnemen met Mira Knols: info@kasteelwijlre.nl.

Coronamaatregelen Routebeschrijving Tuinroutes Rondleidingen Ontvangsten & vergaderen Contact