buitenplaats
Kasteel
Wijlre
Openingstijden en tickets Eten & drinken

Buitenplaats Kasteel Wijlre heeft één van de mooiste tuinen van Europa. In 2014 ontving zij de prestigieuze prijs ‘European Garden Award’. Het park is circa 3 hectare groot en biedt veel bijzondere plekken om op voldoende afstand van andere bezoekers iets te eten en te drinken.

Picknick (op bestelling)

Een picknick op het gras met zicht op de Gebroken Cirkel van Ad Dekkers, in de schaduw onder de leibomen of op de binnenplaats van het kasteel maakt uw bezoek extra bijzonder. De picknickmand bevat bijvoorbeeld een rijk gevulde wrap, huisgemaakt sap, gekookt ei, salade en een toetje. Zoek uw favoriete uitzicht, bankje of tafel; wij zorgen voor kussens, picknickkleden, servies en bestek. Let op: de entreeprijs is niet inbegrepen bij een picknick in de tuin. Op vertoon van een geldige Museumkaart of entreekaartje kunt u picknicken in de tuin. Voor meer informatie en bestellen klik hier.

“De Binnenplaats” – eten en drinken – open tussen 11:30-15:30 u.

Ambachtelijk en pure streekproducten zijn verkrijgbaar op de binnenplaats van het Koetshuis. De eet- en drinkgelegenheid biedt een kleine kaart met koffie met Limburgse vlaai, een gekoelde fles biologische witte wijn, een fles appelsap van onze eigen boomgaard of andere drankjes. Met zorg bereid en klaar om mee te nemen! Bij “De Binnenplaats” kunt u alleen met pin betalen. Bekijk hier alvast de menukaart.

Groepen (op aanvraag)

Wilt u met een groep (vanaf 10 personen) na uw rondleiding tevens wat eten en drinken op de buitenplaats? Wij bieden hiervoor op aanvraag verschillende mogelijkheden:

-Koffie, thee en Limburgse vlaai: € 9,50 p.p.
-Lunch met soep van de dag, luxe belegd brood, koffie en thee vanaf € 19,50 p.p.*
Wij bieden u ook de mogelijkheid om de lunch tegen betaling uit te breiden met verse (fruit)salades, quiches, en/of Limburgse vlaai.

*Toeslag allergie-restricties: € 5,00 per persoon (bijv. lactosevrije en glutenvrije varianten)
Liever een high-tea, barbecue, een lunch met warme gerechten of juist picknicken in onze Tuin? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of het maken van een reservering voor een rondleiding of groepsbezoek kunt contact opnemen met: info@kasteelwijlre.nl.

Meer informatie over het reserveren van een rondleiding vindt u bij rondleidingen.
Meer informatie over het organiseren van een ontvangst vindt u bij ontvangsten & vergaderen.

Picknickmand bestellen Rondleidingen Ontvangsten & vergaderen Educatie Tuinroutes Kinderen Routebeschrijving Contact